Modalitati de plata

PLATA LA RIDICAREA DIN MAGAZIN

Dacă nu doriţi să aşteptaţi livrarea mărfii, Ambient Total Term va pune la dispoziţie serviciul de “Ridicare din magazin”.

Prin intermediul acestuia puteţi rezerva produsele în magazinul nostru, apoi vă aşteptăm pentru a achita contravaloarea produselor şi ridicarea lor. Această opţiune este valabilă pentru produsele disponibile în stoc. Disponibilitatea produselor este semnalata în pagina de listare sau în pagina individuală a produsului.

Avantajele acestui serviciu sunt:

  • alegerea produselor din faţa calculatorului;
  • nu este necesar să aşteptaţi livrarea produselor;
  • în momentul sosirii la magazin, produsele sunt pregătite.

PLATA RAMBURS LA CURIER

După selectarea produselor dorite şi introducerea datelor cerute selectaţi “Plata ramburs la primirea coletului”. Plata se va efectua în numerar, către transportator la momentul livrării comenzii.

PLATA TRANSFER BANCAR

Plata se face în baza facturii proformă emise de către Ambient Total Term, după confirmarea disponibilităţii produselor. Plata se face prin depunere în unul din conturile noastre. prezente pe factura proformă.

Factura proformă este valabilă 2 zile de la emitere, iar livrarea produselor se efectuează după intrarea în contul Ambient Total Term a sumei aferente.

Pentru că plată să poată fi asociată comenzii dumneavoastră, trebuie ca pe dispoziţia de plată să fie menţionat numărul facturii proformă.

Plată prin depunere în cont efectuată în numele Persoanei pentru care se emite Factura Fiscala trebuie făcută sub condiţia menţionării pe Ordinul de Plată a entităţii plătitoare.