Modalitati de livrare

Luni - Vineri, intervalul 09:00 - 17:00

Livrarea prin Curier

 

Cumpărătorul este rugat să comunice o adresă de livrare unde poate fi găsit în acest interval orar, precum şi un număr de telefon la care să poată fi contactat de către curier.

Durata de livrare diferă în funcție de disponibilitatea produselor comandate: vă este comunicată în momentul plasării comenzii, dar și în mail-urile de confirmare. Echipa Ambient Total Term depune toate eforturile pentru a le livra în intervalul specificat.

Livrarea produselor se efectuează în cel mai apropiat punct de acces cu maşina de marfă, faţă de adresa de livrare: 1) la intrarea în bloc/curte; 2) la intrarea pe stradă (în cazul în care există restricţii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate în interiorul imobilului în care locuiţi.

Pentru produsele pe bază de “comandă la cerere”, termenele de livrare sunt comunicate şi afişate în site pentru fiecare produs în parte.

Intervalul de livrare poate varia în funcție de programul specific al companiei de curierat aleasă și nu poate fi controlat în mod direct de către echipa Ambient Total Term.

 


Ridicare din magazin

 

Livrarea în magazin este gratuită pentru toate comenzile plasate direct în magazine. Dacă produsele pe care le-ai comandat sunt pe stoc în magazin, le poţi ridica imediat. Dacă produsele nu sunt pe stoc, te vom anunţa prin e-mail sau SMS când acestea vor ajunge pentru a le putea ridica. Din momentul în care au ajuns, produsele sunt păstrate în magazin timp de 5 zile.

Pentru ridicarea din magazin fac excepţie produsele mari.

Pentru comenzi plătite online (cu cardul online, Transfer, ordin de plată), te rugăm să ai actul de identitate la tine, ca să îţi putem înmâna produsele. Pentru persoanele juridice, este necesară şi o împuternicire din partea firmei.