Despre noi

AMBIENT TOTAL TERM SRL a luat fiinta in anul 2013 ca o societate cu capital privat al carei domeniu principal de activitate il constituie instalatiile sanitare, termice si de climatizare.

Desi noua pe piata romaneasca de profil, datorita lucrarilor si serviciilor de buna calitate si a gradului mare de diversitate a acestora, firma si-a creat un portofoliu de clienti fideli. Fiecare realizare poarta amprenta profesionalismului, pasiunii, energiei si entuziasmului unui personal de exceptie.

Firma noastra detine autorizatii eliberate de ISCIR (Inspectia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat). Societatea investeste in personal pentru o dezvoltare continua si pentru stabilirea pozitiei de lider ca furnizor de servicii si produse.

Cultura noastra
Abordarea companiei se bazeaza pe viziunile noastre și valorile fundamentale care se axeaza pe angajamentul nostru pentru oameni și calitatea serviciilor.

Experienta
Avem o gama larga de experienta in indeplinirea proiectelor complexe, si ne asiguram ca obiectivele clientilor sunt indeplinite in totalitate.

Performanta
Compania noastra este angajata sa realizeze imbunatatiri continuu in toate activitatile noastre de lucru.

De ce sa alegeti Ambient Total Term?

Specialisti instalatii termice, sanitare, climatizare
Servicii si responsabilitate personala pentru lucrarile efectuate
Profesionalism si etica
Toate lucrarile pe deplin garantate
Suport tehnic si consultanta
Servicii de intretinere si suport service disponibile la finalizarea proiectului
Produse si echipamente de cea mai buna calitate